Gyakran Ismételt Kérdések

Nagyon egyszerű az értékesítésünk menete. 

-anyagkiválasztás

-a látszó élek kiválasztása

-eldöntése, hogy a mosógató alulról vagy felülről szerelt lesz-e

-eldöntése, hogy a fözőlap hagyományos beszerelésű vagy esetleg munkalap szintjébe mart

-a helyszín megadása

-a konyháról kell egy egyszerű rajzot készíteni, amin a körülbelüli méretek szerepelnek

-a fentiek alapján Intergranit elkészíti a kalkulációját és megküldi

-a kalkuláció elfogadását követően 50% előleg befizetéssel lép életbe a megrendelés

-a megrendeléskor célszerű véglegesíteni a felmérési és a kivitelezési időpontokat

-az anyagot az Intergranit félreteszi

-a felmérést követően véglegesíti a kalkulációt, megkezdi a gyártást és az egyeztetett időpontban a pultot felrakja

-a végszámla az átadás átvételt követően kell kifizetni

Amikor a konyhapult-sziget-a végleges helyén fixen állnak és a tetejük ellenőrzötten síkban van, a mosogató és a főzőlap valamint minden, amit be kell építenünk a pultba vagy a hátfalba – konnektorok – mosogatószer adagolók – víztisztító rendszerek.

A felmérésre specializált kollégánk egy lézeres szerkezettel megméri a pult méreteit, a falak helyzetét. Majd ez alapján készíti el a pult gyártási rajzát. Az egy elkészült méretezett rajz közvetlenül kerül a CNC-gépre. Módosítási lehetőség azt követően már nincs. Azért nagyon fontos, hogy a felméréskor már a végleges helyzetet tudja a kolléga felmérni. Ellenkező esetben a teljes felmérést újra kell kezdeni.

Egy folyékony impregnálószerrel a száraz és letisztított felületet egy puha ronggyal át kell törölni. Ez egyfajta ápolása is a pultjának. Maximális időigénye talán 5 perc. Az impregnálószerek ára 12.000,-Ft – 25.000,-Ft között vannak. Természetesen befolyásolja az üvegcse mérete is az árat. Az értékesítés során erről tájékoztatást adunk. Egy a lényeg, hogy az impregnálástól nem kell tartani, nem rabolja el sem a pénzüket sem az idejüket.

-egy egyszerű rajz vagy szöveges leírás a pult méreteiről

-a látszó éleket valahogy jelölni kell

-a tervezett mosogatószer típusa

-a tervezett főzőlap típusa

-a helyszín körülbelüli megadása, -ország -város-lakás típusa -emelet…-.

-az anyag fajtája  -természetes kő –  kvarc kompozit -Technistone -Santamargherita –   RAK grescporzelán nagytábla

A megrendeléseket a beérkezés dátuma alapján soroljuk és az abban szereplő időpontokat prioritásként kezeljük. Amennyiben az előre eltervezett időpontot nem tudják tartani, mert például nem készül el addigra a konyha, akkor sajnos van olyan, hogy több hetet is kell várni egy időpontra. Hogy erre ne kerülhessen sor, kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek az asztalossal , vagy burkolóval, hogy reális időpont alapján kérjenek felmérési és szerelési időpontot. Előfoglalás esetén akár 10 napon belül is le tudjuk gyártani a pultot és fel is tudjuk rakni. 

Sok esetben kapunk olyan jelzéseket, hogy az asztalos elkészül a következő hónap második felében. Sajnos ezen információ alapján időpontokat nem tudunk bíztosítani. Nincs mit beírnunk a naptárba. A kapacitásunk reális lekötése a célunk  nem tudunk körülbelüli időpontokra felkészülni. Sajnos arra sem tudunk felkészülni, ha valaki azt mondja , hogy holnap elkészül a konyha  holnap után mehetünk felmérni és mellékesen még megkérdezi, hogy szerintünk a következő hét végére meg tudjuk csinálni a pultot?, mert ő költözni szeretne. Az esélye, hogy ilyen helyzetekben ugrani tudunk minimális és csak akkor fordulhat elő, ha valakinek az időpontja felszabadul. Az lenne a legszerencsésebb, ha az előttünk lévő munkák koordinálása úgy történne, hogy a munkák befejezési dátumát a szakemberekkel egyeztetik és betartatják. Szeretnénk megerősíteni, hogy nekünk is az az érdekünk, hogy minél több konyhai munkapultot tudjunk felrakni, a legrövidebb határidőn belül. Sajnos korlátaink  nekünk is vannak.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a raktárunk tele van szebbnél szebb anyagokkal. Nagyon ritkán és csak nagyon különleges excluziv anyagok behozatalakor kell esetleg ezzel az átfutási idővel kalkulálni. A készletünk nagy részét a természetes anyagok – gránit -márvány-mészkő-onix – teszi ki, de mellettük jelentős mennyiségben vannak RAK gressporcelán nagytábláink polírozott és matt felülettel és természetesen felkészülünk mindig azon vevőink igényeire is, akik kvarc munkapultot terveztek maguknak. 

Javasoljuk, hogy figyeljék az oldalainkat, kövessenek minket, mert onnan pontosan értesülhetnek a kedvezményes vásárlási lehetőségekről. Az akcióink elsősorban a raktáron lévő anyagokra és sok esetben a megmunkálásokra vonatkoznak. Ne felejtsék el, hogy nem az anyag m2 ára a legfontosabb adat az önök számára, hanem az, hogy a késztermék teljes körű megvalósítása mennyibe kerül. Bátran kérjenek ajánlatot, mert abból tudják a döntésüket igazán előkészíteni, megismerni és összevetni a többi piaci résztvevő ajánlatát. Javasoljuk, hogy a piac megszondázását követően jöjjenek vissza hozzánk, mert meggyőződésünk, hogy azonos műszaki tartalom esetén az áraink versenyképesek és mondhatni a legjobbak. Nem azonos műszaki tartalom és feltételrendszert ne hasonlítsanak össze egymással. Megerősítjük, hogy az alapajánlataink minden esetben tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t. 

-a gránit , márvány, mészkő tábláinknak m2 egységárai vannak 

-az ónixnak tábla ára van

-RAK értékesítése elsősorban táblánként történik, de örömmel megvágjuk a tábláinkat és akkor egy m2 egységára képezi kalkuláció alapját

-kvarc tábláink értékesítésének módja azonos a RAK táblák eladásával

Sajnos nem. Az azonnali átutalás helyettesítheti a kártyával történő fízetést.