Gránit, márvány & mészkő

Minden, ami nemes kőből van

Egyre nagyobb teret hódítanak a homogén mű lapok

Vevőink igényeit szem előtt tartva bővítettük kínálatunkat ”technikai kövekkel”. Egyre nagyobb teret hódítanak a homogén mű lapok, mert lakberendezés szempontjából sok esetben könnyebben tudják beilleszteni a  természet vegyes és csodálatos színeitől eltérő, egységes felületű pultokat, burkolatokat.

Miután az ember legbelül mégiscsak a természethez vonzódik, a kereslet-kínálat ereje rávezette a gyártókat, hogy a természetes, elsősorban világos köveket utánozva alakítsák ki a kollekcióikat. Könnyen kezelhetőek, a foltoktól kevésbé kell félteni a lapokat, viszont arra figyelni kell, hogy a sütőből kivett tepsit közvetlenül ne tegyük rá a burkolatra!

Meghatározott méretű táblákból történik a megmunkálás folyamata. Beépíthetjük konyhai munkapultnak, mosdópultnak, polcoknak, padlólapoknak, de csak belső térben.

Cégünk az egyik legnagyobb és legjobb beszállítóval kezdte meg az együttműködését, remélve, hogy így garantálhatjuk Önöknek az igazi minőséget. Mint ahogy a márvány – gránit – onyx táblákból is, ezekből az anyagokból is van raktárkészletünk, hogy megrendeléseinket rövid határidővel teljesíthessük.