RAK Gress Porcelán

Rak gress porcelán burkolatok, munkalapok, mosdópultok

A lényeg a részletekben rejlik...

Segítünk, hogy otthona egyedi személyiségének tükre legyen...

Gressporzelán lapokat régóta használnak padló és falburkolatnak. A gress lapok erősebbek, kopásállóbak mint a csempék nagy része, de ennek jelentősége elsősorban a középületi használat során válik igazán fontossá.

A hétköznapjaink esetében más szempontok elsőbbséget élveznek. A csempe és gress burkolatok méretét és színeit egyértelműen a divat befolyásolja.

Innováció. Inspiráció. Exkluzív Minőség.

A tervezők hívószavára állították át a gépsorokat és kezdték gyártani a divatos alapanyagokat, így a lapok méretei egyre nagyobbak lettek és miután az alapanyag a vásárlók tetszését mindig is elnyerte, alkalmassá vált nagytáblák gyártására. Elkezdték beépíteni pultoknak, vékonyabb verziójukat külső-belső falburkolatnak, akár homlokzatburkolatnak.

A színeiben  megtartottak egy homogén vonalat, de mellette megjelent a kedvenc márványaink megjelenítése is kollekciókban.

Az Intergranit Kft.ezen igényre válaszolva látja el most már a RAK Ceramics magyarországi képviseletét.

Elkezdtünk mosdó és konyhai munkapultokat gyártani miután kiegészítettük feldolgozó műhelyünket speciális szerszámokkal, melyekkel a gress anyagot tökéletesen tudjuk vágni és feldolgozni.

A RAK táblák a raktárunkban megtekinthetők.

De addig is ismerjék meg a RAK Ceramics által kínált különleges megoldásokat videóinkból.

Kőtárunkban egy finom kávé mellett szakértő tanácsadással segítünk megismerni a RAK Gress porcelán adta lehetőségeket

Foglaljon időpontot üzemünkbe és kőtárunkba mielőbb, hogy segíthessünk megtalálni azt a burkoltot, munkalapot vagy fürdőszobapultot, amit megálmodott; ami hosszú évekig otthonának egyik legfontosabb eleme lehet…

Nézze meg a videót, és nyerjen bepillantást kőüzemünkbe és kőtárunkba

video

Lehetőségeinek nálunk csak a képzelete szab határt... Segítünk megtalálni azt a kőpultot vagy burkolatot, amit megálmodott...

TERMÉSZETES KÖVEK TÁRA

KVARC TÁBLÁK

Referenciák